Skate Fever

Dé indoorrolschaatsbaan / rollerdisco van Nederland! | Skate Fever Skate Fever is dé indoorrolschaatsbaan / rollerdisco van Nederland! Rolschaatsen is weer helemaal terug van weggeweest! Geschikt voor alle leeftijden!

Skate Fever Reviews

  Boek geen tienerfeestje

  Begon bij binnenkomst dat je al 25 min moet wachten voordat je geholpen werd.\\r\\nEn nee was niet druk!\\r\\nJe moet zelf maar ergens een tafel gaan zoeken waar je ging zitten, was geen tafel versierd of gereserveerd.\\r\\nBittergarnituur was koud en maar twee stukjes per persoon.\\r\\nGeen presentje gehad voor de jarige.\\r\\nAl met al geen aanrader

  Bij skate fever wordt gejat!!!

  Zeer slecht ervaring bij skate fever!!! Er wordt hier gestolen in de garderobe. Je jas mag niet mee naar binnen maar wordt vervolgens wel gestolen. Beveiliging en personeel werkt totaal niet mee. Super onvriendelijk bejegend! Ga hier nooooooit naar toe! Verder een lelijke oude verrotte bedoening. Er staat geen eens een dj niks.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Wordt gejat.
  Onvriendelijk personeel.
  Oude vieze troep.

  Kinderfeestje

  De website mag klantvriendelijker. Ik had bijna niet geboekt, omdat het zo onvriendelijk overkomt. Tip: een commercieel professional jullie website laten schrijven? Bij binnenkomst werden we vriendelijke ontvangen. Super gave zaal en leuk aangekleed met alle verlichtingen en neon accessoires. Kids hebben zich top vermaakt. Minpunt: verjaardagstafel stond achterin een hoek. Niet erg gezellig
  Gescheurd eenvoudig tafelkleed erop. Friet en snacks waren vet en slap en eenvoudig op een slap kartonnen bord geserveerd. Nog een minpunt: arrangement 2 uur inclusief aankleden en eten. Vervolgens wordt je tien minuten voor tijd gevraagd om je rolschaatsen uit te doen en in te leveren. Er bleef daardoor weinig over van het kunnen rolschaatsen. Tip: arrangement 2 en een half uur laten duren. Dan heb je het even wat meer plezier!

  Sterke punten
  Mooie locatie en leuke zaal aankleding

  Zwakke punten
  Strenge regels, kort durend arrangement

  Ontvangst kinderfeestje zeer matig!!

  bij aankomst gaf ik aan dat er 2 kinderen lastminute hadden afgezegd toen kreeg ik te horen dat het kinderfeestje niet doorkan gaan dat is heel naar! Sta je daar met alle kinderen vervolgens moest ik voor 1 kind extra betalen die er niet was want het feestje kan pas doorgaan bij 6 kinderen oke prima! Maar dan verwacht ik ook extra friet en snacks want daar betaal ik voor! Nee dat was niet mogelijk ik betaal voor 6 kinderen dus dat betekend dat ik ook alles 6 keer moet ontvangen dat is niet gebeurt! vervolgens worden we naar onze feesttafel gebracht nou dat was een blanco tafel!! Telefonisch vroeg ik nog hoe word zo een tafel opgeleverd zij gaf aan dat het gedenkt word met een leuke tafel kleed bekkertjes aanmaak siroop etc nou daar stond helemaal niks! Vervolgens waren mijn kinderen aan het spelen een mederwerker spreekt een van de kinderen heel naar aan kijkt er heel lelijk bij en loopt weg!! Het zijn kinderen he wij als ouders zitten naast je spreek ons erop aan en zeker met een andere toon! Want zo wil je zelf ook niet aangesproken en daar heb ik haar direct op aangesproken * ik ben enorm teleurgesteld en vond het zonde van mijn geld het was niet feestelijk en onaardig

  Sterke punten
  1 wat oudere dame aan de bar was een super vriendelijke dame!

  Zwakke punten
  jongere medewerksters en serves! Ik heb niet ontvangen wat er stond en werd aangegeven telefonisch!

  Ongelofelijk teleurstellende ervaring

  Wat een nare plek!!

  Kaartjes gekocht met mijn vriendinnen voor een gezellige avond, vanavond!
  Bij binnenkomst mochten we niet naar binnen met onze jas aan. We hadden alleen een spijkerjasje aan. Verschillende mensen werden met winterjassen doorgelaten.
  Er werd dus onderscheid gemaakt..
  ik vraag me echt af waarom?
  Toen ik de portier ( grote neger) er op aansprak hadden volgens hem die mensen akkoord van de eigenaar dat ze hun jas mochten aanhouden. Toen ik naar de eigenaar vroeg bij de portier die de kaartjes scande was er geen eigenaar en konden we beter gaan!!
  Echt een grote teleurstelling!!

  Zwakke punten
  Slecht personeel

  Top locatie!

  Ontzettende leuke locatie om een kinderfeestje te houden. Goede service. Eten was simpel maar goed. Toiletten en omgeving schoon. Personeel vriendelijk en behulpzaam!

  Sterke punten
  Service, muziek, hygiëne, sfeer!

Bezoek Skate Fever

Schrijf een review