Reviews over Websites


  Kinderfeestje van Roos

  Review over Roos Dansverhalen

  Roos verteld een fantastisch verhaal aan de kinderen. Alle kindjes kleefde aan haar lippen. Na een verhaal ging ze nog dansen met de kinderen. Zo leuk. Echt een aanrader.

  Sterke punten
  Ze is super lief en doet het fantastisch met alle kindjes

  Zwakke punten
  Geen

  Boek geen tienerfeestje

  Review over Skate Fever

  Begon bij binnenkomst dat je al 25 min moet wachten voordat je geholpen werd.\\r\\nEn nee was niet druk!\\r\\nJe moet zelf maar ergens een tafel gaan zoeken waar je ging zitten, was geen tafel versierd of gereserveerd.\\r\\nBittergarnituur was koud en maar twee stukjes per persoon.\\r\\nGeen presentje gehad voor de jarige.\\r\\nAl met al geen aanrader

  Super workshop gehad

  Review over Graffitifun

  Super workshop gehad. Alles erg professioneel geregeld, tot in de puntjes goed verzorgd tot op de dag zelf en tijdens de workshop. Wij hebben ons zeer vermaakt. Wij denken terug aan deze graffiti workshop bij Graffitifun als een super leuke tijd samen en kunnen dit iedereen aanraden!

  Sterke punten
  Creatief, professioneel, prijs, kwaliteit

  Bij skate fever wordt gejat!!!

  Review over Skate Fever

  Zeer slecht ervaring bij skate fever!!! Er wordt hier gestolen in de garderobe. Je jas mag niet mee naar binnen maar wordt vervolgens wel gestolen. Beveiliging en personeel werkt totaal niet mee. Super onvriendelijk bejegend! Ga hier nooooooit naar toe! Verder een lelijke oude verrotte bedoening. Er staat geen eens een dj niks.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Wordt gejat.
  Onvriendelijk personeel.
  Oude vieze troep.

  Tof kinderfeestje gehad!

  Review over Graffitifun

  Wauwww, in één woord het coolste en leukste partijtje ooit! Wat een indrukwekkend bedrijf en artiesten. Alles tot in de puntjes goed geregeld, de kinderen waande zich in een echte graffiti belevenis en worden van begin tot eind goed geholpen. Ook de jarige werd in het zonnetje gehad. Verder leuke indrukwekkend locatie en erg professioneel.

  Sterke punten
  Professioneel, ervaring en uitgebreid + prijs

  Kinderfeestje

  Review over Skate Fever

  De website mag klantvriendelijker. Ik had bijna niet geboekt, omdat het zo onvriendelijk overkomt. Tip: een commercieel professional jullie website laten schrijven? Bij binnenkomst werden we vriendelijke ontvangen. Super gave zaal en leuk aangekleed met alle verlichtingen en neon accessoires. Kids hebben zich top vermaakt. Minpunt: verjaardagstafel stond achterin een hoek. Niet erg gezellig
  Gescheurd eenvoudig tafelkleed erop. Friet en snacks waren vet en slap en eenvoudig op een slap kartonnen bord geserveerd. Nog een minpunt: arrangement 2 uur inclusief aankleden en eten. Vervolgens wordt je tien minuten voor tijd gevraagd om je rolschaatsen uit te doen en in te leveren. Er bleef daardoor weinig over van het kunnen rolschaatsen. Tip: arrangement 2 en een half uur laten duren. Dan heb je het even wat meer plezier!

  Sterke punten
  Mooie locatie en leuke zaal aankleding

  Zwakke punten
  Strenge regels, kort durend arrangement

  Aanrader voor vrgezellenfeest

  Review over Graffitifun

  Met graffiti artiest Jasper een leuke en leerzame middag gehad in Amsterdam Oost. Graffiti is echt een kunst en uitdaging voor wie het nog nooit heeft gedaan....

  Sterke punten
  Laagdrempelig, kennis, materiaal, enthousiasme en professionele artiesten

  Wat een gaaf feest!

  Review over Graffitifun

  Wij hebben met een kinderfeestje hier erg genoten. Wat een gave graffiti locatie: Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam. Alles was tot in de puntjes goed geregeld, enthousiaste artiesten en erg professioneel. \\r\\nDaarnaast in verhouding tot andere aanbieders erg betaalbaar ook.

  Sterke punten
  Heel uitgebreid en betaalbaar. Kinderen krijgen een aandenken mee naar huis

  Leuke en leerzame ervaring, super feestje

  Review over Graffitifun

  Heel leuke en leerzame graffiti workshop gehad. De kinderen waren erg onder de indruk en wij ook. Deze stoere mannen weten waar ze het over hebben!
  Na een goede uitleg konden we aan de slag, alles duidelijk uitgelegd met wat wel en niet kan en de basistechnieken. Dit bleek nog een stuk moeilijker dan gedacht. Goede begeleiding en geduld de gehele workshop door!

  Sterke punten
  Geduld, stoer, positief, leerzaam, duidelijk, communicatief

  Cool feestje!!

  Review over Graffitifun

  Wij hebben een unieke ervaring gehad bij Graffitifun! Eerder al een bedrijfsuitje via werk gedaan jaren terug en nu een graffiti feestje.
  Tot in detail alles prima geregeld, super service en leuke artiesten. Wij hebben een hele goede ervaring met Michel van Graffitifun. Dit is zeker geen 5 maar 10 sterren waard!

  Kinderfeestje en muur Graffitifun

  Review over Graffitifun

  Hele goede ervaring met Graffitifun gehad, Michel is een echte graffiti artiest. Ook tijdens het feestje zijn wij erg onder de indruk geweest van de organisatie en professionaliteit. \\r\\nIk kan dit iedereen aanraden.

  Sterke punten
  Prijzen, communicatie, afspraken, professioneel

  Aanrader!

  Review over Roos Dansverhalen

  Twee uur lang werden de kinderen vermaakt met verhaal, dans en armbandjes vilten. Geweldig! De ouders van opgehaalde kinderen gaven allemaal enthousiaste feedback en onze dochter zelf vond het ook een zeer geslaagd feest. Wij deden het thuis en zijn zelf wat hysterisch over bescherming van vloer en meubels, dus daar gaf ze ook aandacht aan en het is allemaal goed gekomen. Geen commercieel type, maar echt met haar hart een leuk feestje maken voor de kinderen. Wij zijn dankbaar....

  Sterke punten
  Gevarieerd programma (dans, poppenshow, vilten)
  Neemt alles mee, dus eigenlijk hoef je niets te doen
  Zelf enthousiast

  Zwakke punten
  Ik kan er geen bedenken.

  Super Kinderfeestje gehad en BSO workshop

  Review over Graffitifun

  Eerder dit jaar hebben wij een super 2e feestje gehad bij Graffitifun! Door corona kon het begin dit jaar niet doorgaan, we hebben deze in de zomer alsnog gevierd op een hele leuke buiten locatie met veel graffiti muren. Er word rekening gehouden met alles, zoals aandacht voor de kinderen maar ook hygiene en mondkapjes. We hebben ook een leuke prijs gekregen van Michel!
  Daarnaast hebben wij ook nog een leuke workshop gekregen op onze BSO. Ook echt heel goed bevallen! Ik wens Michel en zijn team veel sterkte in deze corona tijden en hopen dat ze snel weer aan de slag kunnen!

  Sterke punten
  Professioneel, Leuk, Belevenis, Aandacht, Communicatie

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten

  Ontvangst kinderfeestje zeer matig!!

  Review over Skate Fever

  bij aankomst gaf ik aan dat er 2 kinderen lastminute hadden afgezegd toen kreeg ik te horen dat het kinderfeestje niet doorkan gaan dat is heel naar! Sta je daar met alle kinderen vervolgens moest ik voor 1 kind extra betalen die er niet was want het feestje kan pas doorgaan bij 6 kinderen oke prima! Maar dan verwacht ik ook extra friet en snacks want daar betaal ik voor! Nee dat was niet mogelijk ik betaal voor 6 kinderen dus dat betekend dat ik ook alles 6 keer moet ontvangen dat is niet gebeurt! vervolgens worden we naar onze feesttafel gebracht nou dat was een blanco tafel!! Telefonisch vroeg ik nog hoe word zo een tafel opgeleverd zij gaf aan dat het gedenkt word met een leuke tafel kleed bekkertjes aanmaak siroop etc nou daar stond helemaal niks! Vervolgens waren mijn kinderen aan het spelen een mederwerker spreekt een van de kinderen heel naar aan kijkt er heel lelijk bij en loopt weg!! Het zijn kinderen he wij als ouders zitten naast je spreek ons erop aan en zeker met een andere toon! Want zo wil je zelf ook niet aangesproken en daar heb ik haar direct op aangesproken * ik ben enorm teleurgesteld en vond het zonde van mijn geld het was niet feestelijk en onaardig

  Sterke punten
  1 wat oudere dame aan de bar was een super vriendelijke dame!

  Zwakke punten
  jongere medewerksters en serves! Ik heb niet ontvangen wat er stond en werd aangegeven telefonisch!

  Graffiti feestje bij Graffitifun personal-artist

  Review over Graffitifun

  Wauw!! Dit woord zegt genoeg!
  Na een leuk kinderfeestje, ook bij ons op school een graffiti workshop gehad. Alles werd verzorgd. Beide activiteiten zijn ons super bevallen. Wij komen zeker nog een keer terug. Betaalbaar en zeer professioneel!
  Kort gezegd, leuke workshop en een aanrader!
  Geplaatst voor mijn zus want haar email werkte hier niet

  Sterke punten
  Prijs, programma, afspraken en communicatie

  Zwakke punten
  Niet

  Gaaf Kinderfeestje

  Review over Graffitifun

  Voor 8 jongens het kinderfeestje Graffiti spuiten gereserveerd voor vrijdag de 13e. Zo blij dat we dit gedaan hebben. Alle jongens waren enthousiast. Iedereen wist gelijk wat hij wilde ontwerpen. Samen met de leuke begeleiding van Abe zijn het enorm gave schilderijen geworden. Was gezellig, leuk, een beleving, helemaal met de disco en verlichting erbij. Enorm bedankt!

  Sterke punten
  Super geregeld.

  Graffitifun personal-artist Kinderfeestje

  Review over Graffitifun

  SUPER FEEST! VETTE AANRADER!!
  Op zoek naar een uniek en ander kinderfeestje kwamen wij uit bij een graffiti feestje. Na vele andere dure aanbieders en opscheppen over hunzelf en afkraken andere collega aanbieders kwamen we uit bij Graffitifun. Helder, duidelijk en goede informatie vooraf en ook nog eens leuke prijzen! En zonder gedoe, alles werd verzorgd.
  Zonder te twijfelen hebben wij geboekt en wat eeen suppperrrrrrr feestttt is het geworden zeg!! ;)

  Sterke punten
  Duidelijk, betrouwbaar, enthousiast, georganiseerd

  Coolste feestje voor mijn zoon

  Review over Graffitifun

  Coolste feestje vond mijn zoontje!
  Super tof geregeld, kids hebben veel fun gehad. Wat geweldig!
  Vol enthousiasme zijn de artiesten en brengen het feest naar een ander level!
  Deze graffiti workshop van Graffitifun zijn een AANRADER!!

  Sterke punten
  Heldere communicatie en goed verzorgde workshop

  Leukste Kinderfeestje!

  Review over Graffitifun

  Heel leuk kinderfeestje gehad, wat hebben de kinderen veel plezier gehad. Leukste kinderpartijtje volgens de bday kid!!!

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  Geen

  Top Graffitifun Kinderfeestje

  Review over Graffitifun

  Nogmaals erg bedankt voor het ''leukste'' feestje van mijn zoon! Goed geregeld!

  Sterke punten
  -Uitgebreid en professioneel
  -Duidelijke communicatie
  -WC en voorzieningen op loopafstand
  -Leuke locatie en parkeermogelijkheden

  Zwakke punten
  -Geen

  Top Kinderfeestje van Graffitifun personal-artist

  Review over Graffitifun

  Nogmaals erg bedankt voor het ''leukste'' feestje van mijn zoon! Goed geregeld!

  Sterke punten
  -Uitgebreid en professioneel
  -Duidelijke communicatie
  -WC en voorzieningen op loopafstand
  -Leuke locatie en parkeermogelijkheden

  Zwakke punten
  -Geen

  Te Gek Kinderfeest bij Graffitifun in Amsterdam

  Review over Graffitifun

  Mijn zoon Toon van 9 jaar gaf hier zijn partijtje voor 20 kinderen. We werden opgevangen door een zeer enthousiast team die gelijk de groep meenam voor een rondleiding langs de mooiste Graffiti. Daarna gingen ze gedurende anderhalf uur nog zelf aan de slag om uiteindelijk met een prachtig kunstwerk naar huis te gaan. De kids waren dol enthousiast! Dit is zeer zeker een aanrader!!

  Sterke punten
  Enthousiast team! Goed geregeld!

  Zwakke punten
  Geen wc in de buurt. Maar genoeg bosjes🤣

  Ongelofelijk teleurstellende ervaring

  Review over Skate Fever

  Wat een nare plek!!

  Kaartjes gekocht met mijn vriendinnen voor een gezellige avond, vanavond!
  Bij binnenkomst mochten we niet naar binnen met onze jas aan. We hadden alleen een spijkerjasje aan. Verschillende mensen werden met winterjassen doorgelaten.
  Er werd dus onderscheid gemaakt..
  ik vraag me echt af waarom?
  Toen ik de portier ( grote neger) er op aansprak hadden volgens hem die mensen akkoord van de eigenaar dat ze hun jas mochten aanhouden. Toen ik naar de eigenaar vroeg bij de portier die de kaartjes scande was er geen eigenaar en konden we beter gaan!!
  Echt een grote teleurstelling!!

  Zwakke punten
  Slecht personeel

  Super feestje gehad!!

  Review over Graffitifun

  Graffitifun heeft het feestje van mijn zoon echt top gemaakt!
  Alles perfect geregeld en superrrrrr blije kids!

  Graffitifun Kinderfeestje Super!

  Review over Graffitifun

  Super partijtje gehad bij het graffiti feestje bij Graffitifun.
  Leuke locatie waar de kinderen hun ogen uitkijken naar de graffiti muren en zelf lekker graffiti kunnen spuiten.
  De artiesten zijn lekker enthousiast en weten hoe ze de kinderen moeten vermaken. Echt super!

  Sterke punten
  Leuk en duidelijk contact, alles duidelijk aangegeven en goed voorbereid
  Flexibel en enthousiast