• SUPER FEEST! VETTE AANRADER!!
    Op zoek naar een uniek en ander kinderfeestje kwamen wij uit bij een graffiti feestje. Na vele andere dure aanbieders en opscheppen over hunzelf en afkraken andere collega aanbieders kwamen we uit bij Graffitifun. Helder, duidelijk en goede informatie vooraf en ook nog eens leuke prijzen! En zonder gedoe, alles werd verzorgd.
    Zonder te twijfelen hebben wij geboekt en wat eeen suppperrrrrrr feestttt is het geworden zeg!! ;)

    Sterke punten
    Duidelijk, betrouwbaar, enthousiast, georganiseerd

    Door Ellen op 18 september 2019 Reageer

  • Coolste feestje vond mijn zoontje!
    Super tof geregeld, kids hebben veel fun gehad. Wat geweldig!
    Vol enthousiasme zijn de artiesten en brengen het feest naar een ander level!
    Deze graffiti workshop van Graffitifun zijn een AANRADER!!

    Sterke punten
    Heldere communicatie en goed verzorgde workshop

    Door Mike op 18 juni 2019 Reageer

  • Heel leuk kinderfeestje gehad, wat hebben de kinderen veel plezier gehad. Leukste kinderpartijtje volgens de bday kid!!!

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jolie Ann Su op 24 april 2019 Reageer

  • Nogmaals erg bedankt voor het ''leukste'' feestje van mijn zoon! Goed geregeld!

    Sterke punten
    -Uitgebreid en professioneel
    -Duidelijke communicatie
    -WC en voorzieningen op loopafstand
    -Leuke locatie en parkeermogelijkheden

    Zwakke punten
    -Geen

    Door Mitchel op 17 april 2019 Reageer

  • Nogmaals erg bedankt voor het ''leukste'' feestje van mijn zoon! Goed geregeld!

    Sterke punten
    -Uitgebreid en professioneel
    -Duidelijke communicatie
    -WC en voorzieningen op loopafstand
    -Leuke locatie en parkeermogelijkheden

    Zwakke punten
    -Geen

    Door Mitchel op 17 april 2019 Reageer

  • Mijn zoon Toon van 9 jaar gaf hier zijn partijtje voor 20 kinderen. We werden opgevangen door een zeer enthousiast team die gelijk de groep meenam voor een rondleiding langs de mooiste Graffiti. Daarna gingen ze gedurende anderhalf uur nog zelf aan de slag om uiteindelijk met een prachtig kunstwerk naar huis te gaan. De kids waren dol enthousiast! Dit is zeer zeker een aanrader!!

    Sterke punten
    Enthousiast team! Goed geregeld!

    Zwakke punten
    Geen wc in de buurt. Maar genoeg bosjes🤣

    Door Alissa op 14 april 2019 Reageer

  • Wat een nare plek!!

    Kaartjes gekocht met mijn vriendinnen voor een gezellige avond, vanavond!
    Bij binnenkomst mochten we niet naar binnen met onze jas aan. We hadden alleen een spijkerjasje aan. Verschillende mensen werden met winterjassen doorgelaten.
    Er werd dus onderscheid gemaakt..
    ik vraag me echt af waarom?
    Toen ik de portier ( grote neger) er op aansprak hadden volgens hem die mensen akkoord van de eigenaar dat ze hun jas mochten aanhouden. Toen ik naar de eigenaar vroeg bij de portier die de kaartjes scande was er geen eigenaar en konden we beter gaan!!
    Echt een grote teleurstelling!!

    Zwakke punten
    Slecht personeel

    Door D. Zwa op 31 maart 2019 Reageer

  • Graffitifun heeft het feestje van mijn zoon echt top gemaakt!
    Alles perfect geregeld en superrrrrr blije kids!

    Door Sel op 11 maart 2019 Reageer

  • Super partijtje gehad bij het graffiti feestje bij Graffitifun.
    Leuke locatie waar de kinderen hun ogen uitkijken naar de graffiti muren en zelf lekker graffiti kunnen spuiten.
    De artiesten zijn lekker enthousiast en weten hoe ze de kinderen moeten vermaken. Echt super!

    Sterke punten
    Leuk en duidelijk contact, alles duidelijk aangegeven en goed voorbereid
    Flexibel en enthousiast

    Door Feline op 18 februari 2019 Reageer

  • Ontzettende leuke locatie om een kinderfeestje te houden. Goede service. Eten was simpel maar goed. Toiletten en omgeving schoon. Personeel vriendelijk en behulpzaam!

    Sterke punten
    Service, muziek, hygiŽne, sfeer!

    Door Sabine op 3 januari 2019 Reageer

  • Goed georganiseerde workshop, heel erg leuk gedaan. Team en workshop komt professioneel over. De vele reviews met leukste partijtje en tofste feestje snap ik zeker wel.
    Wij hebben dit ook ervaren

    Sterke punten
    Super georganiseerd

    Door Fred Jansen op 10 december 2018 Reageer

  • Wat een super feest!!! Team Graffitifun ontzettend bedankt voor het meeste geslaagde kinderfeestje van mijn kids.

    Door Esmee op 7 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer leuk en goed georganiseerd kinderfeestje!
    'Tofste feestje ooit!!'

    Super bedankt Graffitifun

    Sterke punten
    Goed georganiseerd
    Professioneel
    Creatief
    Enthousiast
    Goede communicatie
    Betaalbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Robby op 5 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super ervaring, er was goed contact vanaf het begin en duidelijke afspraken.
    Tijdens de workshop hebben wij de uitleg en begeleiding ook als top ervaren. De graffiti artiesten van graffitifun waren erg enthousiast, los van de technieken zelf werd er ook veel gelachen en veel meer gedaan dan alleen de graffiti workshop zelf.
    Al met al een super workshop en veel meer dan verwacht, een aanrader!!!

    Sterke punten
    Communicatie, technieken, uitleg en entertainment niveau ligt erg hoog

    Door Rasih op 27 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super feestje gehad, volgens mijn zoon de vetste ever!!
    Goed georganiseerd en eigenlijk veel professioneler dan gedacht voor dit geld: wat een aanrader!!

    Sterke punten
    Organisatie, enthousiast, prijs, locatie erg leuk

    Zwakke punten
    Zou ik niet kunnen benoemen

    Door Esmee op 25 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn zoon van 5 is erg sportief en zijn voetbalvriendjes allemaal ook. Er was een mini jungleland waar de kinderen hun energie kwijt konden en het onwijs naar hun zin hadden. Wij hebben ervoor gekozen om naderhand hier ook patat met snack en limonade te halen. Makkelijk dat je dit gewoon daar kon doen. Na afloop was het de kinderen in de auto en op de terug weg iedereen thuis afgezet.

    Sterke punten
    Alles op 1 plek en goed voor jongens met veel energie

    Door Thijs op 22 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kinderen worden tegenwoordig veel te veel bezig gehouden met apparaten, als je het mij vraagt. Ik wilde mijn kinderen laten zien dat het vroeger, zonder al die poespas, prima te doen was. Sterker nog, dat we oprecht konden genieten van het zelf met de hand maken van dingen. Pure ambacht. Noem mij ouderwets, maar is dat niet prachtig?!

    Daarom heb ik de kinderen meegenomen naar het Oude ambachten en speelgoed museum. De kinderen keken hun ogen uit en konden bijna niet geloven dat er zo is geleefd. Wat een bewustwording! De kinderen hebben genoten en ik zelf minstens net zo erg.

    Sterke punten
    Bewustwording voor de kinderen

    Door Carlo op 13 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn jarige job had afgelopen zaterdag een super feest gehad met zijn vrienden!
    De meeste waren zo enthousiast dat zij dit ook allemaal willen voor hun feestje. Wij zijn heel erg tevreden en vinden dit zelf ook 1 van de beste kinderpartijtjes tot nu toe. Alles zeer goed verlopen, vriendelijk en vooral ook erg betaalbaar!!
    Dikke aanrader!

    Sterke punten
    Begeleiding en workshop was echt top, hoge kwaliteit begeleiding

    Zwakke punten
    De graffiti locatie is erg indrukwekkend, alleen geen voorzieningen zoals een bar om drinken te bestellen etc.

    Door Nicole op 8 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn kids hebben hun leukste kinderfeestje ooit hier gevierd! De voorbereiding en de gehele organisatie was top geregeld!!
    Zeker een aanrader voor iedereen, zowel de prijs als de hele belevenis.

    Sterke punten
    -Heel uitgebreid feestje
    -Goede communicatie (ook vooraf met reserveren)
    -Super enthousiast

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten

    Door Esther op 8 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Volgens mijn dochter het tofste feestje ooit!! Super contact en begeleiding, zeer aan te raden!
    Wij komen zeker een keer terug.

    Sterke punten
    Leuk en enthousiast team en niet te vergeten de prijzen: waar voor je geld! Indrukwekkende eigen locatie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Yartie S op 26 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Als moeder van een zoon merk ik dat het elk jaar weer een uitdaging is wat ik toch voor hem ga bedenken als kinderfeestje. Nu is hij echt een creatieveling en is het idee van een graffiti feestje natuurlijk perfect!

    Sterke punten
    Het ontwerpen en spuiten van de graffiti vonden ze heel leuk om te doen en dit was echt het toppunt van de dag!

    Zwakke punten
    Mijn zoon was 7 jaar geworden en ik merkte aan enkele kinderen uit de groep bij de powerpoint en de rondleiding dat ze hun aandacht er minder bij kunnen houden. Als ik het weer zou doen, zou ik wachten tot mijn zoon iets ouder was.

    Door Sharon op 28 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen zaterdag het verjaardagsfeestje voor onze dochter gegeven via kookparty.

    De dames hebben samen een high tea gemaakt. Tussendoor moesten ze wel wachten in verband met het afbakken, dus een spelletje of filmpje tussendoor is aan te raden!

    Onze dochter heeft een geslaagd feestje gehad.

    Door Carlo op 20 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Normaal ben ik niet zo van het schrijven van reviews, maar de missie die onze zoon afgelopen week heeft gedaan is toch wel het benoemen waard! Er was een geheime agent vermist en die moest worden gered. Natuurlijk kon dit niet zonder Luuk en zijn vrienden. De jongens zaten er helemaal in en het spel bleef spannend tot de laatste seconde. Echt heel leuk gedaan!

    Sterke punten
    Het wordt heel realistisch gebracht. De jongens geloofden alles!

    Door Brent op 18 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen weekend een feestje van Spyctive gedaan. En wat een ervaring! Het zit zo goed in elkaar en het contact via telefoon is echt geweldig leuk. De kinderen gaan helemaal op in het verhaal dat eigenlijk al begint met de uitnodigingen. En dan de ontlading aan het einde wanneer ze ontdekken dat het gelukt is. Echt helemaal top!

    Sterke punten
    De begeleiding door de agent, de spanning en het materiaal dat er echt super mooi uitziet.

    Zwakke punten
    Een voorbeeld van de uitnodigingen zou ik wel willen zien. Wij wisten niet dat ze gedrukt worden. Dan had ik er wel graag een andere tekst op willen hebben.

    Door Marianne op 11 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn zoon heeft een fantastische 8e verjaardag gehad met het feestje van Bubbelbal! De begeleiding was top, heel erg enthousiast en professioneel. Alle kinderen waren ook enthousiast, ze vonden het fantastisch.

    Bedankt, en wie weet tot ziens

    Door Manon Pastoo op 10 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


KinderfeestjesVergelijker

Reviews, ervaringen en klachten over organisaties van kinderfeestjes

Websites