• Mijn zoon van 5 is erg sportief en zijn voetbalvriendjes allemaal ook. Er was een mini jungleland waar de kinderen hun energie kwijt konden en het onwijs naar hun zin hadden. Wij hebben ervoor gekozen om naderhand hier ook patat met snack en limonade te halen. Makkelijk dat je dit gewoon daar kon doen. Na afloop was het de kinderen in de auto en op de terug weg iedereen thuis afgezet.

  Sterke punten
  Alles op 1 plek en goed voor jongens met veel energie

  Door Thijs op 22 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Kinderen worden tegenwoordig veel te veel bezig gehouden met apparaten, als je het mij vraagt. Ik wilde mijn kinderen laten zien dat het vroeger, zonder al die poespas, prima te doen was. Sterker nog, dat we oprecht konden genieten van het zelf met de hand maken van dingen. Pure ambacht. Noem mij ouderwets, maar is dat niet prachtig?! Daarom heb ik de kinderen meegenomen naar het Oude ambachten en speelgoed museum. De kinderen keken hun ogen uit en konden bijna niet geloven dat er zo is geleefd. Wat een bewustwording! De kinderen hebben genoten en ik zelf minstens net zo erg.

  Sterke punten
  Bewustwording voor de kinderen

  Door Carlo op 13 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Geslaagd feestje - Review over Kookparty

  Afgelopen zaterdag het verjaardagsfeestje voor onze dochter gegeven via kookparty. De dames hebben samen een high tea gemaakt. Tussendoor moesten ze wel wachten in verband met het afbakken, dus een spelletje of filmpje tussendoor is aan te raden! Onze dochter heeft een geslaagd feestje gehad.

  Door Carlo op 20 september 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


KinderfeestjesVergelijker

Reviews, ervaringen en klachten over organisaties van kinderfeestjes

Websites