graffiti workshops kinderfeestje Amsterdam Graffitifun Graffitifun geeft graffiti workshops, ideaal voor een graffiti kinderfeestje of bedrijfsuitje. Graffiti workshop Amsterdam, Utrecht en heel Nederland

Graffitifun Reviews

  • SUPER FEEST! VETTE AANRADER!!
    Op zoek naar een uniek en ander kinderfeestje kwamen wij uit bij een graffiti feestje. Na vele andere dure aanbieders en opscheppen over hunzelf en afkraken andere collega aanbieders kwamen we uit bij Graffitifun. Helder, duidelijk en goede informatie vooraf en ook nog eens leuke prijzen! En zonder gedoe, alles werd verzorgd.
    Zonder te twijfelen hebben wij geboekt en wat eeen suppperrrrrrr feestttt is het geworden zeg!! ;)

    Sterke punten
    Duidelijk, betrouwbaar, enthousiast, georganiseerd

    Door Ellen op 18 september 2019 Reageer
  • Coolste feestje vond mijn zoontje!
    Super tof geregeld, kids hebben veel fun gehad. Wat geweldig!
    Vol enthousiasme zijn de artiesten en brengen het feest naar een ander level!
    Deze graffiti workshop van Graffitifun zijn een AANRADER!!

    Sterke punten
    Heldere communicatie en goed verzorgde workshop

    Door Mike op 18 juni 2019 Reageer
  • Heel leuk kinderfeestje gehad, wat hebben de kinderen veel plezier gehad. Leukste kinderpartijtje volgens de bday kid!!!

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jolie Ann Su op 24 april 2019 Reageer
  • Nogmaals erg bedankt voor het ''leukste'' feestje van mijn zoon! Goed geregeld!

    Sterke punten
    -Uitgebreid en professioneel
    -Duidelijke communicatie
    -WC en voorzieningen op loopafstand
    -Leuke locatie en parkeermogelijkheden

    Zwakke punten
    -Geen

    Door Mitchel op 17 april 2019 Reageer
  • Nogmaals erg bedankt voor het ''leukste'' feestje van mijn zoon! Goed geregeld!

    Sterke punten
    -Uitgebreid en professioneel
    -Duidelijke communicatie
    -WC en voorzieningen op loopafstand
    -Leuke locatie en parkeermogelijkheden

    Zwakke punten
    -Geen

    Door Mitchel op 17 april 2019 Reageer
  • Mijn zoon Toon van 9 jaar gaf hier zijn partijtje voor 20 kinderen. We werden opgevangen door een zeer enthousiast team die gelijk de groep meenam voor een rondleiding langs de mooiste Graffiti. Daarna gingen ze gedurende anderhalf uur nog zelf aan de slag om uiteindelijk met een prachtig kunstwerk naar huis te gaan. De kids waren dol enthousiast! Dit is zeer zeker een aanrader!!

    Sterke punten
    Enthousiast team! Goed geregeld!

    Zwakke punten
    Geen wc in de buurt. Maar genoeg bosjes🤣

    Door Alissa op 14 april 2019 Reageer
  • Graffitifun heeft het feestje van mijn zoon echt top gemaakt!
    Alles perfect geregeld en superrrrrr blije kids!

    Door Sel op 11 maart 2019 Reageer
  • Super partijtje gehad bij het graffiti feestje bij Graffitifun.
    Leuke locatie waar de kinderen hun ogen uitkijken naar de graffiti muren en zelf lekker graffiti kunnen spuiten.
    De artiesten zijn lekker enthousiast en weten hoe ze de kinderen moeten vermaken. Echt super!

    Sterke punten
    Leuk en duidelijk contact, alles duidelijk aangegeven en goed voorbereid
    Flexibel en enthousiast

    Door Feline op 18 februari 2019 Reageer
  • Goed georganiseerde workshop, heel erg leuk gedaan. Team en workshop komt professioneel over. De vele reviews met leukste partijtje en tofste feestje snap ik zeker wel.
    Wij hebben dit ook ervaren

    Sterke punten
    Super georganiseerd

    Door Fred Jansen op 10 december 2018 Reageer
  • Wat een super feest!!! Team Graffitifun ontzettend bedankt voor het meeste geslaagde kinderfeestje van mijn kids.

    Door Esmee op 7 december 2018 Reageer
  • Zeer leuk en goed georganiseerd kinderfeestje!
    'Tofste feestje ooit!!'

    Super bedankt Graffitifun

    Sterke punten
    Goed georganiseerd
    Professioneel
    Creatief
    Enthousiast
    Goede communicatie
    Betaalbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Robby op 5 december 2018 Reageer
  • Super ervaring, er was goed contact vanaf het begin en duidelijke afspraken.
    Tijdens de workshop hebben wij de uitleg en begeleiding ook als top ervaren. De graffiti artiesten van graffitifun waren erg enthousiast, los van de technieken zelf werd er ook veel gelachen en veel meer gedaan dan alleen de graffiti workshop zelf.
    Al met al een super workshop en veel meer dan verwacht, een aanrader!!!

    Sterke punten
    Communicatie, technieken, uitleg en entertainment niveau ligt erg hoog

    Door Rasih op 27 november 2018 Reageer
  • Super feestje gehad, volgens mijn zoon de vetste ever!!
    Goed georganiseerd en eigenlijk veel professioneler dan gedacht voor dit geld: wat een aanrader!!

    Sterke punten
    Organisatie, enthousiast, prijs, locatie erg leuk

    Zwakke punten
    Zou ik niet kunnen benoemen

    Door Esmee op 25 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn jarige job had afgelopen zaterdag een super feest gehad met zijn vrienden!
    De meeste waren zo enthousiast dat zij dit ook allemaal willen voor hun feestje. Wij zijn heel erg tevreden en vinden dit zelf ook 1 van de beste kinderpartijtjes tot nu toe. Alles zeer goed verlopen, vriendelijk en vooral ook erg betaalbaar!!
    Dikke aanrader!

    Sterke punten
    Begeleiding en workshop was echt top, hoge kwaliteit begeleiding

    Zwakke punten
    De graffiti locatie is erg indrukwekkend, alleen geen voorzieningen zoals een bar om drinken te bestellen etc.

    Door Nicole op 8 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn kids hebben hun leukste kinderfeestje ooit hier gevierd! De voorbereiding en de gehele organisatie was top geregeld!!
    Zeker een aanrader voor iedereen, zowel de prijs als de hele belevenis.

    Sterke punten
    -Heel uitgebreid feestje
    -Goede communicatie (ook vooraf met reserveren)
    -Super enthousiast

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten

    Door Esther op 8 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Volgens mijn dochter het tofste feestje ooit!! Super contact en begeleiding, zeer aan te raden!
    Wij komen zeker een keer terug.

    Sterke punten
    Leuk en enthousiast team en niet te vergeten de prijzen: waar voor je geld! Indrukwekkende eigen locatie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Yartie S op 26 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als moeder van een zoon merk ik dat het elk jaar weer een uitdaging is wat ik toch voor hem ga bedenken als kinderfeestje. Nu is hij echt een creatieveling en is het idee van een graffiti feestje natuurlijk perfect!

    Sterke punten
    Het ontwerpen en spuiten van de graffiti vonden ze heel leuk om te doen en dit was echt het toppunt van de dag!

    Zwakke punten
    Mijn zoon was 7 jaar geworden en ik merkte aan enkele kinderen uit de groep bij de powerpoint en de rondleiding dat ze hun aandacht er minder bij kunnen houden. Als ik het weer zou doen, zou ik wachten tot mijn zoon iets ouder was.

    Door Sharon op 28 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Graffitifun

Schrijf je eigen review over Graffitifun



KinderfeestjesVergelijker

Reviews, ervaringen en klachten over organisaties van kinderfeestjes

Websites