Fem's Feestje - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 5 november 2018
Fem's Feestje Logo
  1. Fem's Feestje
  2. Diensten
  3. Tarieven
  4. Algemene Voorwaarden van Femís Feestje
  5. Tijden en pauze
  6. Wijzigingen en annuleringen
  7. Fem's Feestje Reviews
  8. Schrijf ook een review over Fem's Feestje

Fem's Feestje

Ben je op zoek naar entertainment voor een kinderfeestje? Zoek dan niet verder, want Fem's Feestje is ideaal voor leuke kinderfeestjes. De volgende diensten worden aangeboden:

- Schminken en glittertattoo's
- Fotografie
- Combinatie van beide is uiteraard mogelijk

Schminken is fantastisch! Je kunt je in alles laten veranderen: vlinder, prinses, spiderman, piraat of tijger. U kunt Femís Feestje inhuren voor kinderfeestjes, feesten, evenementen of braderieŽn.

Het maken van glitter tattoo's maken je feestje helemaal compleet! Je kunt uit een hoop tattoo's kiezen: zoals een stoere draak, vlinders, Elsa. De keuze is reuze! Dit is leuk voor kinderfeestjes (jongens & meisjes), maar ook voor volwassenen.

Het is ook mogelijk om Femís Feestje in te huren om foto's te maken op uw feestje!
Fem neemt het je graag uit handen en maakt prachtige herinneringen om het feest compleet en onvergetelijk te maken.

Fem's Feestje Details

Hits: 349

URL: http://www.femsfeestje.nl/

CategorieŽn: Zuid-Holland

Reviews: 0

Diensten

Femís Feestje biedt verschillende diensten aan voor op uw (kinder)feestje. Zo kunt u Fem inhuren voor schminken, het maken van glittertattooís en fotografie.

Schminken
Wat je kunt verwachten als Fem op jouw feestje komt schminken:

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van huidvriendelijke materialen op waterbasis en cosmetische glitters. Deze materialen zijn geschikt voor kinderen.
Tevens wordt er zeer hygiënisch gewerkt.
Ter indicatie: circa 8-10 kinderen per uur, maar uiteraard kan alles besproken worden.

Glitter Tattoo's

Een glitter tattoo is een tijdelijke glinsterende tattoo. Dit is gemaakt van speciale lijm en glitters geschikt voor de huid. De glitter tattoo's zijn geschikt voor alle huidtypen. Een glitter tattoo blijft 3 tot 7 dagen zitten. Je kunt gewoon met de glitter tattoo douchen of zwemmen. Het zal hierdoor niet sneller vervangen. Wil je de glitter tattoo toch eerder verwijderen? Geen probleem, want de glitter tattooís eenvoudig en snel te verwijderen met een oliehoudend product of alcohol.

Fotografie
Heb je geen zin of tijd om zelf fotoís te maken op jouw feestje? Geen probleem, want je kan Femís Feestje inhuren om te fotograferen op jouw feestje of verjaardag. De foto's worden gratis binnen een week via WeTransfer verstuurd. Wil je de fotoís toch liever per post ontvangen? Je kunt er dan ook voor kiezen om de foto's op een USB stick te ontvangen. De kosten hiervoor bedragen 14,95. Je ontvangt dan alle originele foto's in hoge resolutie. Tevens worden een aantal foto's bewerken.

Tarieven

Dit zijn de tarieven voor het schminken, het maken van glitter tattoo's en fotografie (of een combinatie hiervan):

50 euro per uur
Dit is inclusief BTW en materialen
Er worden geen reiskosten berekend tot 15 km buiten Oegstgeest. Daarna wordt er een bedrag van 30 cent per km. berekend.
Eventuele parkeerkosten worden exclusief berekend.
Bekijk altijd de algemene voorwaarden (op de website van Fem's Feestje) om misverstanden te voorkomen.

Algemene Voorwaarden van Femís Feestje

Om misverstanden te voorkomen zijn er een aantal algemene voorwaarden opgesteld, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn. Op basis van uw aanvraag krijgt u een offerte uit. Deze offerte is geldig tot 4 weken nadat de offerte is opgesteld.

Door het retour verzenden van de offerte verklaart u dat uw akkoord met de prijsopgave en daaraan geldende voorwaarden. Zodra uw aanvraag door Fem is ontvangen, wordt uw boeking vervolgens per e-mail bevestigd. Uw boeking is dan compleet.

Femís Feestje werkt met vaste uurtarieven (zie tarieven). Elk gedeeltelijk uur wordt als heel uur berekend. Dit is inclusief het opbouwen en afbreken op locatie. De betaling van de diensten moet contant voldaan worden. Dit kan voor of direct na de afgesproken werkzaamheden, vóór het vertrek van Fem van de locatie waar de werkzaamheden plaats hebben gevonden. Herinneringen en eventuele aanmaningen worden per e-mail en per post verzonden.

Lees de algemene voorwaarden nog eens goed door op de website van Femís Feestje.

Tijden en pauze

De tijden die worden besteed aan het schminken worden heel strikt gehanteerd door Femís Feestje. Indien u wil dat Fem langer blijft, dan geeft u de opdracht tot meerwerk. De kosten hiervoor worden dan aan u doorberekend bovenop gestelde prijsopgave (zie wijzigingen).

Hou er rekening mee dat Fem na elke 2 uur schminken, recht heeft op een doorbetaalde pauze van 15 minuten. Voor een boeking op één dag waarbij de uren niet aansluitend zijn worden voor de tussenliggende uren wachtkosten doorberekend conform geldend uurtarief.

Wijzigingen en annuleringen

Wijzigingen in de boeking, zoals bijvoorbeeld het aantal uren, moeten zo snel mogelijk doorgeven worden aan Fem. Daarbij hanteert Fem de volgende verplichtingen:

- Bij wijzigingen tot 14 dagen (twee weken) voor de boekingsdatum wordt de prijs conform wijziging aangepast (verlaagd of verhoogd).
- Bij wijzigingen binnen 14 dagen (twee weken) tot boekingsdatum wordt de offerteprijs alléén aangepast als het een vermeerdering van het werk betreft. Indien de wijziging resulteert in vermindering van de opdracht, bent u altijd de vooraf vastgestelde offerteprijs verschuldigd. Er wordt uiteraard géén prijsverlaging gehanteerd.
- Bij wijzigingen op de boekingsdatum zelf wordt werkvermeerdering aan u doorberekend. Dit komt bovenop de reeds gestelde offerteprijs.
- Bij opdrachtvermindering bent u altijd verplicht om de vooraf vastgestelde offerteprijs te voldoen. Er wordt géén prijsverlaging gehanteerd!


Bij annulering van een boeking hanteert Femís Feestje de volgende betalingsverplichtingen:

- Tot twee weken (14 dagen) kunt u geheel kosteloos uw boeking annuleren.
- Bij annulering tussen 14 dagen en 48 uur tot boekingsdatum wordt 25% van de totale offerteprijs in rekening gebracht.
- Als u binnen 48 uur tot de boeking annuleert, wordt 50% van de totale offerteprijs in rekening gebracht.

Annulering door Femís Feestje:
- Bij twijfel over de opdrachtgever behoudt Femís Feestje het recht een opdracht te annuleren.
- In geval onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte of overlijden van een familielid of dierbare, behoudt Fem zich het recht een opdracht kosteloos te annuleren.
- In geval van annulering zal de opdrachtgever hier telefonisch van op de hoogte worden gebracht door Femís Feestje.

In geval van annulering zal Fem zal altijd proberen te zorgen voor vervanging zodat uw evenement toch nog feestelijk kan verlopen. Gezien de onvoorziene aard van dergelijke omstandigheden moet u er rekening mee houden dat er soms geen passende vervanging beschikbaar meer is. De schmink activiteiten kunnen in dat geval niet of gedeeltelijk plaatsvinden. Femís Feestje rekent in deze uitzonderlijke gevallen op uw begrip.

Controleer de algemene voorwaarden op de website van Fem's Feestje om misverstanden te voorkomen.Reviews en Ervaringen over Fem's Feestje

Er zijn nog geen reviews geschreven over Fem's Feestje

Schrijf ook een review over Fem's Feestje

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Fem's Feestje aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Fem's Feestje aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Fem's Feestje


Home Ľ Zuid-Holland Ľ Fem's Feestje