Spyctive Kinderfeestjes

Spannend kinderfeestje thuis 7-13 jaar - Spyctive Kinderfeestjes Spannende kinderfeestjes voor 7 t/m 13 jaar.

Spyctive Kinderfeestjes Reviews

  Top feest!

  Normaal ben ik niet zo van het schrijven van reviews, maar de missie die onze zoon afgelopen week heeft gedaan is toch wel het benoemen waard! Er was een geheime agent vermist en die moest worden gered. Natuurlijk kon dit niet zonder Luuk en zijn vrienden. De jongens zaten er helemaal in en het spel bleef spannend tot de laatste seconde. Echt heel leuk gedaan!

  Sterke punten
  Het wordt heel realistisch gebracht. De jongens geloofden alles!

  Echt een TOP feestje

  Afgelopen weekend een feestje van Spyctive gedaan. En wat een ervaring! Het zit zo goed in elkaar en het contact via telefoon is echt geweldig leuk. De kinderen gaan helemaal op in het verhaal dat eigenlijk al begint met de uitnodigingen. En dan de ontlading aan het einde wanneer ze ontdekken dat het gelukt is. Echt helemaal top!

  Sterke punten
  De begeleiding door de agent, de spanning en het materiaal dat er echt super mooi uitziet.

  Zwakke punten
  Een voorbeeld van de uitnodigingen zou ik wel willen zien. Wij wisten niet dat ze gedrukt worden. Dan had ik er wel graag een andere tekst op willen hebben.

  Enorm genoten

  Afgelopen week hebben wij 1 van de missies gedaan. We hebben hele enthousiaste reacties ontvangen van de kinderen maar ook van hun ouders. De kinderen (en wij zelf ook) hebben enorm genoten. We werden erg goed begeleid tijdens het feestje. Wij zijn fan!

  Aanrader

  Onze dochter heeft dit ook op haar feestje gedaan. Met kinderen van 10-11jaar. Het was echt super leuk, goed verzorgd, een aanrader dus!

Bezoek Spyctive Kinderfeestjes

Schrijf een review